Gezellige Garage Sale en Burendag in Kluis-Geleen: muziek, schmink en meer!

14 sep , 14:00 Nieuws
garage sale 1
Op zaterdag 27 september, tijdens Burendag 2024, vindt van 10:00 tot 16:00 uur in de wijk Kluis-Geleen voor de zesde keer de jaarlijkse Garage Sale plaats.
"We toveren onze buurt om in een levendige markt vol koopjes en verborgen schatten," vertellen Ellen Kurver en Michel van Dijke van Buurtverbinding De Kluis enthousiast.
Michel van Dijke voegt toe: "Bij mij op de oprit in de Meeuwenlaan is er ook live muziek, met optredens van onder andere Artem en zijn vrienden uit Oekraïne, Mustapha, Lela en Abdullah, operazangeres Jale en Ecem." Daarnaast zullen Schmink by Anna en Henna by Fatema aanwezig zijn om de dag nog kleurrijker te maken voor jong en oud.
De Garage Sale is de perfecte gelegenheid om spullen te verkopen die een nieuw leven verdienen, of simpelweg om je buurtgenoten beter te leren kennen. Het evenement, waaraan jaarlijks meer dan 100 deelnemers meedoen, trekt veel bezoekers die genieten van de gezellige sfeer en de jacht op koopjes.
Buurtbewoners die graag voor hun huis willen deelnemen of een plekje in de Meeuwenlaan willen reserveren, kunnen zich nog steeds inschrijven. Stuur een e-mail naar [email protected] om je inschrijving te bevestigen. Vermeld hierbij het adres waarop je wilt deelnemen.