Golden Earring in Rodahal

10 apr 2015, 9:53 Nieuws
golden earring 2009 corn henri bibo own work cc by sa 30
De Nederlandse rocklegende Golden Earring geeft op 21 november in een ongetwijfeld afgeladen Rodahal een live-concert.
Buro Pinkpop zet dit jaar de traditie voort door weer een concert van de Golden Earring in Limburg te presenteren. Na de successen uit het verleden komt de band op zaterdag 21 november terug in de Rodahal van Kerkrade.
De levende rocklegende Golden Earring kan na 50 jaar aan de top putten uit een lange reeks van hits. Wie kent niet de wereldhits "Twilight Zone", “When The Lady Smiles” en "Radar Love". Oud en jong zingen deze nummers uit volle borst mee en schromen niet om op overtuigende wijze blijk te geven aan het plezier wat een ieder aan een concert met deze Haagse rockgroep beleeft. Zij zijn de enige echte Godfathers van de Nederlandse rock en staan altijd garant voor een enerverend concert. Dit tot groot genoegen van de vele fans bestaande uit drie generaties popmuziekliefhebbers. In december 2015 viert de band in de klassieke bezetting bestaande uit Rinus Gerritsen (bas/toetsen), George Kooymans (gitaar/zang), Cesar Zuiderwijk (drums) en Barry Hay (zang/gitaar) hun 50 jarig jubileum groots in de Ziggo Dome.
Voorverkoop is reeds gestart en kaarten zijn á € 33,00 incl. servicekosten verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl, tel: 0900-300 12 50 en de voorverkoopadressen in Limburg: Buck Office in Kerkrade, Satisfaction en VVV in Heerlen, VVV Servicepunt Reisburo Van der Biesen in Landgraaf, Music Machine en VVV in Sittard, VVV in Gulpen, VVV in Valkenburg en Buro Pinkpop in Geleen.