Grote benefietavond voor Ron Couvee

10 mrt 2015, 7:15 Nieuws
benefiet ron couvee 2
Zaterdagavond 14 maart wordt een grote benefietavond georganiseerd in Gemeenschapshuis De Baandert voor Sittardenaar Ron Couvée.
De opbrengst van die avond komt ten goede aan de actie 'Vaccin voor Ron'. Ron lijdt aan een hersentumor en is volgens zijn artsen uitbehandeld. Alleen een kostbare immuunvaccinatie kan zijn leven nog verlengen. Maar omdat dat een kostbare behandeling is die (nog) niet door de verzekering wordt gedekt, zijn Ron's familie en vrienden diverse acties begonnen om fondsen voor deze experimentele behandeling bijeen te brengen.
Zaterdagavond is iedereen welkom in Gemeenschapshuis De Baandert. De entree is een vrijwillige bijdrage. Aan de avond wordt belangeloos medewerking verleend door vele artiesten, en niet de minsten! Kartoesj; Cyrille Niël; Marleen; Jan, Ron en Maike; Driejenein; Wil en Annie; Suze en Larissa; La Bamba; Siefoe; Op Ós en Niels Severs. Er is tevens een grote tombola met mooie prijzen, gesponsord door Sittardse ondernemers. De avond wordt gepresenteerd door Peter Schaeks.
benefiet ron couvee