Help fanfare Sint Caecilia Broeksittard vereniging van het jaar te worden!

08 mei 2018, 10:12 Nieuws
sint caecilia broeksittard 2018 00
Fanfare Sint Caecilia Broeksittard is dit jaar genomineerd voor de verkiezing leukste vereniging van Nederland.
De fanfare is een jonge vernieuwende vereniging die de laatste jaren behoorlijk gegroeid is in haar ledenaantal. Mede door de fijne samenwerkingsverbanden met diversen basisscholen in de gemeente Sittard-Geleen en culturele instellingen wordt er structureel en voor de lange termijn muziekles gegeven tijdens de schooluren. Ook in de naschoolse tijd wordt in groepsverband muziekles aangeboden.
sint caecilia broeksittard 2018 02
Vernieuwende ideeën worden omarmd door bestuur en leden. Een optreden in de Schouwburg in Sittard tijdens de special theater road-show voorstelling 'sneeuwwitje en de 7', gespeeld door de talenten van onder andere OZOdoeikmee, Daelzicht, Pergamijn, was zowel voor de deelnemers als publiek hartverwarmend. Naast verfrissende concerten in samenwerking met pop/rock bands was Sint Caecilia ook nog in de race om als fanfare te figuren in een Nederlandse Kerstfilm...! Het inzetten van betalen via 'Tikkie' tijdens de jaarlijkse verkoopacties in Broeksittard is ook iets waarmee de fanfare voorop loopt. Dit maakt het ook voor de jeugdleden interessant om aan dergelijke acties mee te helpen.
Onder het motto 'Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst' blijft Sint Caecilia Broeksittard streven naar groei en vernieuwing binnen de vereniging, om zodoende ook in de toekomst maatschappelijk betrokken te kunnen blijven en te zorgen voor het in stand houden van het cultureel erfgoed in Limburg!
Om daadwerkelijk verkozen te worden hebben vraagt Sint Caecilia Broeksittard uw stem. Die kunt u hier uitbrengen . Het kost u maar 1 minuutje van uw tijd.
Met de verkiezing zijn leuke prijzen voor de vereniging en de stemmehttps://www.verenigingvanhetjaar.nl/fanfare-st.-caecilia-broeksittardrs te winnen. Op dit moment staat de fanfare op de zevende plek in Limburg. Een paar extra stemmen kunnen al zorgen voor een flinke stijging. Stem daarom nu, of in elk geval vóór 20 mei!
sint caecilia broeksittard 2018 01