Help mee tijdens het Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes 2024 in Obbicht!

06 okt , 11:11 Nieuws
lkzh vrijwilligers
Na 40 jaar keert het Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes (LKZH) terug naar Obbicht, en dat belooft een groots feest te worden!
Op 8, 9 en 10 november 2024 wordt niet alleen de Limburgse blaasmuziek gevierd, maar ook een rijke traditie die diep in de regio geworteld is. Om dit driedaagse evenement tot een succes te maken, zijn enthousiaste vrijwilligers nodig die willen bijdragen aan deze bijzondere happening.

Doe mee en steun de Limburgse muziekcultuur!

Een evenement van deze omvang kan niet zonder de inzet van vrijwilligers. Daarom roept de organisatie niet alleen de lokale verenigingen op, maar ook verenigingen uit de regio zijn uitgenodigd om de handen ineen te slaan. Dit is een unieke kans om samen te werken en tegelijkertijd een stukje Limburgse cultuur in stand te houden.

Vrijwilligersvergoeding voor verenigingen

Als extra stimulans ontvangen de verenigingen waar vrijwilligers zich voor inzetten een vergoeding, mits er na afloop een positief saldo is. Dit betekent een bijdrage aan een geweldig evenement en aan de eigen vereniging!

Meld je aan als vrijwilliger

Verenigingen of individuen die als vrijwilliger willen deelnemen aan het LKZH 2024 kunnen zich aanmelden via de website www.lkzh2024.nl/vrijwilligers of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Wees er snel bij en help mee om van het LKZH 2024 een onvergetelijk evenement te maken!