Hoe pleeg je de perfecte moord - een masterclass

05 jun 2015, 23:18 Nieuws
biblionova artamuse
Juni is de Maand van het Spannende Boek. In de 27e Maand van het Spannende Boek staat ditmaal de misdaadbestrijder - de politie - centraal.
In de bibliotheekvestigingen van De Domijnen wordt hier op verschillende manieren aandacht aan besteed. Met als angstaanjagend hoogtepunt de masterclass 'Hoe pleeg je de perfecte moord'.
Deze masterclass wordt op woensdag 17 juni om 19:30 uur gegeven door forensisch rechercheur Carine van Leeuwen in de concertzaal van De Domijnen 12 (voorheen BiblioNova Sittard, Broeksittarderweg 1). Aan de hand van een fictieve moord neemt zij u mee in de wereld van het forensisch onderzoek waar ieder contact een spoor achterlaat. Wat laat u achter zonder dat u dat in de gaten heeft? Welke sporen verraden uw aanwezigheid? Wat vertellen die sporen?
Na deze masterclass leest u de forensische thriller Vuurproef, het debuut van Van Leeuwen, met nog meer plezier en kennis van het forensische vak. Het boek geeft een humoristisch en realistisch beeld van het werk van de forensische recherche in Nederland.
De toegangsprijs is € 5,00 (inclusief koffie of thee) en € 3,00 voor ontvangers van de nieuwsbrief van boekhandel Krings en de houders van de voordeel-met-je-bieb-pas. Kaartjes zijn te koop bij Boekhandel Krings of schrijf u in bij de bibliotheek.