Humor in Sittard bij Pitboel Theater

08 apr , 14:00 Nieuws
pitboel grote zaal
Op 15 april 2024 vindt in het Pitboel Theater in Sittard om 20:00 uur een volgende editie van Humor in Sittard plaats. Ditmaal met Noah Oelderik en Daniël van den Brink.
Humor in Sittard is een maandelijkse cabaretavond bij Pitboel, doorgaans op de derde maandag van de maand.

Noah Oelderik – ‘Uit de schaduw’

Meestal, als je op het station staat, heb je een bestemming voor ogen, maar wat gebeurt er als je dat voor een keer achterwege laat? Je hebt je mobiele telefoon en de vooruitdenkende kracht van je brein ingeruild voor het bevrijdende, willekeurige denk-programma van een eenvoudige dobbelsteen. Je rolt, dat is je perron! Je rolt nog een keer, dat is je halte!
Met een verfrissende combinatie van onbekende levenslust en blinde paniek stap je de trein uit en daar begint jouw avontuur.
“Uit de schaduw” is een poging om vanuit stilstand weer terug in beweging te komen. Een muzikale verhalen-reis van iemand die niet langer alleen naar z’n eigen gedachte wilt luisteren.
Noah Oelderik studeert ook aan koningstheateracademie en doet daar onderzoek naar hoe hij met alle passie de verschillende kanten van het bestaan kan laten zien in de vorm van conference en lied. Hij is al afgestudeerd als pianotechnicus en heeft mede door deze instrumenten altijd een fascinatie gehad voor het oude. Ook heeft hij samen met twee vrienden een podcast gehad (‘Echtpraat’) waarin persoonlijk onderwerpen en ’n vrije vorm van gesprek centraal stonden.
humor in sittard pitboel april 2024