Ingrid, Sanne en Felice bloeien op met carnaval

21 feb 2022, 14:11 Nieuws
uitsnedejpg carnavalsposter felice gransier
Wat voor drie vriendinnen vorig jaar tijdens de pandemie begon met een gezellige avond schminken, resulteerde in een vrolijke carnavalsposter.
En daarmee wisten de dames ondanks alles toch de Vastelaovend bij de mensen thuis te brengen.
Ook dit jaar is het Ingrid Breugelmans (32 jaar) van Sôkkertantes Paintertainment uit Roermond, Felice Gransier (30 jaar) van Luna Events uit Sittard en Sanne Willems (30 jaar) uit Limbricht (leerkracht & Luna Events) weer gelukt om een kleurrijke poster door de hele provincie te verspreiden.

Veer bleuje op mit Vastelaovend

Na het succes en alle leuke reacties van vorig jaar was het al snel duidelijk dat er een tweede poster moest komen dit seizoen. Het bleef lang onduidelijk hoe de vastelaovend er dit jaar uit zou gaan zien. Voor de dames gaat het feest sowieso altijd door, dus de actie-modus was aan het begin van dit jaar snel gevonden. De kleuren moesten van het scherm spatten, was de opdracht aan de fotograaf en dat vinden wij zelf erg goed gelukt. Bas Smeets van Rockateer stond meteen weer paraat om de foto voor de poster te schieten. "Ongelofelijk tof dat we ook dit jaar weer veel medewerking en steun hebben mogen ontvangen van bedrijven, maar ook van particulieren," aldus Ingrid, Sanne en Felice.
De nieuwe poster, gedrukt in een oplage van 15.000 stuks, is verkrijgbaar bij ruim 40 bedrijven verspreid over heel Limburg. Daarmee hopen de dames door de hele provincie positiviteit, kleur en het gevoel van vastelaovend te verspreiden. "En volgens ons is dat precies waar we nu bijna twee jaar zo naar uitkijken en verlangen." Het goede nieuws van afgelopen week zorgt dan ook voor veel vreugde en energie bij de dames die al jaren in de ‘feestbranche’ werkzaam zijn.
carnavalsposter felice gransier