Jacques Smeets en John Hawinkels te gast bij boekhandel Krings

11 dec 2023, 18:00 Nieuws
tekenen aan de hemel olifantenmars
Aanstaande donderdag 14 december is Jacques Smeets van 19:00 tot 20:30 uur naar aanleiding van zijn tweede poëziebundel te gast bij boekhandel Krings
Ruud Verhoeven zorgt voor de muzikale omlijsting.
Jacques Smeets heeft al meerdere boeken op zijn naam staan. Twee jaar na zijn eerste dichtbundel 'Dichterbij het leven en de dood' heeft de Elsloonaar een nieuwe bundel gedichten uitgebracht onder de titel ‘Tekenen aan de hemel en op aarde’.
Zijn nieuwste uitgave telt tweeënzeventig gedichten, waarvan zesenzestig gecombineerd met foto. Smeets draagt voor uit zijn boek en Ruud Verhoeven maakte liedjes van een aantal gedichten en zal erbij zingen.
Op zaterdag 16 december signeert John Hawinkels van 14:00 tot 15:30 uur zijn Olifantentrilogie. Daarvan verscheen dit najaar het afsluitende deel: de Olifantenmars. Daar is een muziekstuk geschreven dat door 66 muzikanten werd uitgevoerd. Uiteraard zijn deel 1 (de Olifantentoren) en deel 2 (de Olifantenvlucht) ook verkrijgbaar. Boeken om voor te lezen aan kinderen vanaf 4 jaar of om zelf te lezen vanaf 7 jaar.