John Hawinkels schrijft kinderboek De Olifantentoren

14 jul 2021, 10:10 Nieuws
de olifantentoren 1
John Hawinkels uit Sittard, onder meer oud algemeen directeur van de voormalige VMBO Pastoor Jacobs en oud directievoorzitter van het DaCapo College, brengt binnenkort een door hem geschreven kinderboek uit.
De Olifantentoren is een uitnodigend en onderhoudend verhaal gebaseerd op vertelsels vanaf de bedrand. Het gaat over een verdwaalde olifantenfamilie; vader, moeder en veel kinderen. Ze zijn doodmoe en willen slapen. Maar waar? Willem de Vliegeraar weet raad. Hij woont in een luxe boomhut...
Het boek telt 72 pagina’s en vertelt een avontuur met open einde. De helft tekst, de andere helft prachtige en kleurrijk geïllustreerd door Rinie Houben. Het boek meet 21 bij 21 cm en is genaaid gebonden in hardcover. Het is geschreven als voorleesboek voor 3-plus én als leesboek voor 6-plus.
De Olifantentoren komt eind augustus of iets later uit. Het kinderboek kan nu al worden besteld voor de prijs van €17,95 exclusief verzendkosten door de auteur een bericht te sturen via Facebook .
De Olifantentoren wordt gepresenteerd bij boekhandel Krings in Sittard. Belangstellenden worden uitgenodigd. De datum wordt nog bekendgemaakt.
de olifantentoren