Jubileumboek ter gelegenheid van 6x11 jaar Haverbüle

09 okt 2016, 8:08 Nieuws
haverble 6x11
De Munstergeleense carnavalsvereniging De Haverbüle viert in het komende carnavalsseizoen haar 6x11-jarig bestaan met diverse activiteiten.
Ter gelegenheid van het jubileum verschijnt tevens een jubileumboek, getiteld 'Vastelaovend in Munstergeleen. Kroniek 6x11 jaor VV De Haverbüle'. Sinds geruime tijd is een werkgroep actief om de historie van De Haverbüle vast te leggen. Dat heeft geresulteerd in een boekwerk dat werd geschreven en samengesteld door Harry Strijkers en Jean van Haen.
Deze kroniek wordt tijdens de opening van het nieuwe carnavalsseizoen op vrijdag 11 november aanstaande om 21:00 uur feestelijk gepresenteerd in Gemeenschapshuis 't Trefpunt in Munstergeleen. Daarbij worden de eerste exemplaren van het boekwerk uitgereikt aan wethouder Noël Lebens (o.a. cultuur) en aan de twee auteurs. Aansluitend kunnen de intekenaars hun exemplaar afhalen.

Voorintekening mogelijk tot 10 november

Er kan nog tot 10 november worden ingeschreven op deze unieke uitgave. Het boek kost bij voorinschrijving 11 euro, daarna is het zo lang de voorraad strekt te koop voor 15 euro. Vooraf intekenen kan door het bedrag van 11 euro per boek over te maken op IBAN NL03 RABO 0135 0021 76 ten name van V.V. De Haverbüle onder vermelding van 'Voorinschrijving jubileumboek' en uw naam en adres. Meldt de bestelling ook via een e-mailbericht aan [email protected] met vermelding van uw naam en adres.
Op de ouderwetse manier bestellen kan ook: stop 11 euro met een brief met uw naam en adres in de brievenbus van Paul Verkuijl aan de Overstraat 22 in Munstergeleen.