Jubileumboottocht met gasten van de Zonnebloem

08 sep 2018, 21:07 Nieuws
zonnebloem regio sittard geleen
Afgelopen week hebben 495 gasten van de Zonnebloem uit de Regio Sittard-Geleen kunnen genieten van een boottocht over de Maas.
Ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van de Regio en in samenwerking met rederij Stiphout hebben een groot aantal Zonnebloem gasten uit 11 verschillende afdelingen kunnen genieten van een jubileum boottocht.
Met prima weer en een zonnetje kon iedereen genieten van deze geheel verzorgde dag inclusief lunch, koffie en thee en met de fraaie vergezichten over de Maas.
Dankzij bakkerij Martens kon tijdens de ontvangt met koffie worden genoten van een heerlijk stuk Limburgse vlaai. Met een uitgebreide koffietafel genoten de gasten van een hapje en een drankje in een prima sfeer. Door de gulle bijdrage van de Jan en Clara Nijsten Stichting en OCI Nitrogen uit Geleen kon een heerlijke lunch worden geserveerd.
Ruim 30 vrijwilligers uit de diverse afdelingen hebben met veel plezier, groot optimisme en positieve inzet een geweldige bijdrage geleverd om de gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. Samen met de medewerkers van rederij Stiphout hebben zij de gasten een onvergetelijke dag bezorgd.
De Zonnebloem kijkt met veel genoegen terug op deze viering van het 40-jarig jubileum met een gouden randje. Deze bijzondere dag, voor zoveel mogelijk gasten, werd mogelijk gemaakt door de genereuze bijdrage van VDL Nedcar uit Born en de inzet van vrijwilligers van de Zonnebloem.
De organisatie van deze boottocht is slecht één van de vele activiteiten die door de Zonnebloem worden georganiseerd.
De Zonnebloem Regio Sittard-Geleen heeft als doel de elf verschillende afdelingen te ondersteunen bij hun vrijwilligerswerk. Vindt u het leuk om ook iets voor onze ouderen te betekenen en de Zonnebloem te ondersteunen als bestuurslid of vrijwilliger dan heten wij u van harte welkom.
Meer informatie is te vinden op de website van de regio: www.zonnebloem.nl/sittard-geleen