Kaarten Zittesje Revuu vliegen de deur uit

11 apr 2019, 11:14 Nieuws
hoog bezuik visual agenda12
Ruim een week na de start van de kaartverkoop voor de Zittesje Revuu 'Hoog bezuik' gaat de verkoop al richting 3000 kaarten.
Dit is bijna de helft van alle beschikbare kaarten voor de negen voorstellingen die in november in schouwburg De Domijnen zullen plaatsvinden.
"De Zittesje Revuu leeft enorm", zegt een tevreden voorzitter van de Zittesje Revuu Bert van Soest. Meteen nadat de verkoop van start gegaan was op 1 april na de voorstelling De gevleugelde druimer van Cyrille Niël stonden er lange rijen voor de kassa's en liep het ook storm bij de online kaartverkoop. Niet alleen bezoekers uit Sittard hebben kaarten gekocht, er is ook veel interesse uit de omliggende kerkdorpen en de rest van Limburg. Bert van Soest: "De revue is dan ook al lang geen lokale productie meer, omdat zij het publiek uit alle Limburgse windstreken weet te boeien. Natuurlijk zullen er leuke Zittesje kwinkslagen in zitten, maar de revue is een productie met een lach en een traan voor alle Limburgers."
De Zittesje Revuu geniet ook steeds meer de aandacht van ouders die met hun kinderen komen kijken. Zij kunnen kiezen voor de matineevoorstelling op zondag 24 november die om 14:30 uur begint. Kinderen betalen voor deze matineevoorstelling een aangepast tarief van 17,50 euro.
Het geheim van de Zittesje Revuu laat zich lastig vastpakken, maar lijkt te zitten in de tomeloze inzet, betrokkenheid en het onderlinge plezier van alle vrijwilligers. De 150 vrijwilligers, variërend van spelers, decor, PR, sponsoring, muziek en artistieke commissies zijn trots op 'hun revue' en hebben oprechte lol in het samen creëren ervan. Door deze oprechte lol kan de revue het publiek trakteren op een onbezorgde avond, zij haalt mensen een avond uit hun hoofd en laat ze nog eens ouderwets lachen.
Anderzijds heeft de Zittesje Revuu natuurlijk een ijzersterk script, dat ook deze keer geschreven is door Sjef Schurgers. "De reacties op de vorige revue Oppe Tied waren overweldigend, wat natuurlijk een mooie basis is voor deze nieuwe revue. We vinden het dan ook geweldig dat de mensen nu zo enthousiast zijn en in grote getalen kaarten bestellen. Deze start is een mooi begin voor alle betrokkenen bij de nieuwe productie en smaakt naar meer", aldus een glimlachende Sjef.
De voorstellingen van de Zittesje Revuu Hoog bezuik vinden plaats op 8 - 9 - 10 , 15 - 16 - 17 en 22 - 23 - 24 novemberin de schouwburg in Sittard. Kaartverkoop aan de kassa van de schouwburg of via de website www.dedomijnen.nl. Met uitzondering van de matineevoorstelling op 24 november beginnen alle voorstellingen om 20:00 uur.

Kaarten bestellen