Kaartverkoop tweede extra voorstelling ‘De toone van Zitterd’ gestart

03 okt 2020, 12:00 Nieuws
cyrille niel de toone van zitterd
In juli werd bekend dat Sittardenaar Cyrille Niël in november drie keer met zijn nieuwe muzikale voorstelling ‘De toone van Zitterd’ op de planken van schouwburg De Domijnen staat.
Kort na de start van de kaartverkoop waren de kaartjes voor de voorstellingen van vrijdag 6 (avondvoorstelling) en zaterdag 7 november (twee avondvoorstellingen) uitverkocht en werd besloten om op zondagmiddag 8 november een vierde voorstelling in te plannen. En ook die was snel uitverkocht!
Ondertussen kondigde de regering vanwege het sterk oplopende aantal positieve coronatests strengere maatregelen aan, voorlopig voor de duur van drie weken. Afhankelijk van de ontwikkelingen zou die periode verlengd kunnen worden. Verder was onduidelijk of de maatregelen gevolgen zouden hebben voor het aantal bezoekers dat een schouwburgvoorstelling mag bezoeken. Let op: in de schouwburg is het dragen van een mondkapje door bezoekers vanaf 13 jaar verplicht totdat men op zijn plek in de zaal zit!
De Domijnen heeft laten weten dat Veiligheidsregio Zuid-Limburg heeft besloten om de schouwburg ontheffing te verlenen voor het maximaal aantal per ruimte toegestane personen. Tenzij de regering over ruim twee weken met strengere maatregelen komt lijkt het erop dat ook de voorstellingen van ‘De toone van Zitterd’ door kunnen gaan.
Met dat vooruitzicht en in de wetenschap dat er al vier voorstellingen zijn uitverkocht is besloten om nóg een extra voorstelling in te plannen. Die vindt plaats op zondagavond 8 november om 19:00 uur.Kaartjes zijn te bestellen via dedomijnen.nl .
Mochten vanwege corona een of meer voorstellingen gecanceld moeten worden, dan worden die verplaatst naar een latere datum.
poster extra voorstelling toone van zitterd cyrille scherm