Kaartverkoop voor uniek ontbijtconcert Kasteel Limbricht gestart

12 sep 2020, 20:20 Nieuws
kh aurora ontbijtconcert afbeelding kaartverkoop 03
Op zondag 27 september kunt u op Kasteel Limbricht genieten vanaf 09:30 uur een unieke dag beleven met muziek, eten en drinken.
Koninklijke Harmonie Aurora uit Grevenbicht bezorgt u op 27 september in samenwerking met Landgoed Kasteel Limbricht een mooie dag, met onder andere een goed ontbijt en een mooie rondgang over het kasteeldomein! Dit alles wordt omlijst met diverse muzikale optredens van de opleidingsorkesten en drumband van Aurora en tenslotte met een uniek optreden van het harmonieorkest op deze sprookjesachtige locatie. Diverse verassingselementen maken de ervaring compleet!
De kaartverkoop is gestart, kaarten voor het concert in combinatie met ontbijt zijn voor 15 euro verkrijgbaar bij Partyservice en Slijterij van Didden in Grevenbicht. Het is ook mogelijk om het concert te bezoeken zonder deel te nemen aan het ontbijt. Het ticket is dan kosteloos. Ook dan heeft u een entreeticket nodig, dat gratis kan worden afgehaald bij Slijterij van Didden in Grevenbicht.
Let op:
  • De tickets voor het ontbijt dienen contant te worden betaald.
  • Bij het kopen of ophalen van tickets wordt u gevraagd om uw gegevens achter te laten. Dit in verband met administratie volgens de huidige richtlijnen van het RIVM en KNMO. Uw gegevens zijn veilig bij en worden twee weken na het concert vernietigd.
  • Er zijn dus twee soorten tickets (MET of ZONDER ontbijt), maar er zijn beperkte zitplaatsen op de locatie. Wees er dus zo snel mogelijk bij, want op is helaas op.
  • Mocht het weer niet meezitten op 27 september, dan wordt het evenement afgelast. Alle activiteiten vinden namelijk buiten plaats. U krijgt uw geld dan netjes terug.
Koninklijke Harmonie Aurora hoopt u te mogen begroeten op dit ontbijtconcert en kijkt er erg naar uit om weer samen muziek te maken.
kh aurora ontbijtconcert afbeelding kaartverkoop 02