Kaartverkoop Vrunj van Vastelaovend Live gaat als een speer

20 jan , 14:11 Nieuws
forum sittard
Ruim een week geleden kondigde Stadscarnavalsvereniging De Marotte een nieuw evenement aan: Vrunj van Vastelaovend Live.
Met nog twee weken te gaan - de eerste editie van Vrunj van Vastelaovend Live vindt op zaterdag 3 februari plaats in het Forum op de Engelenkampstraat in Sittard - is in de week dat de kaartverkoop nu loopt al 70 procent van alle kaarten verkocht. Het evenement lijkt dus al tijdens zijn eerste editie af te stevenen op een volle bak.
Vrunj van Vastelaovend Live! belooft een ultra-dynamische show te worden, waarbij lokale, regionale en zelfs artiesten met internationale allure het podium betreden. Bezoekers worden getrakteerd op een muzikaal spektakel waarbij niet alleen het eigen repertoire van de artiesten centraal staat, maar ook hits in een verrassend Sittards jasje worden gestoken. Het Forum wordt omgetoverd tot het grootste en gezelligste café van Sittard, met diverse podia en een breed scala aan verrassingseffecten.
Dat de kaartverkoop voor in Sittard georganiseerde carnavalsevenementen goed loopt blijkt ook uit het feit dat 't Kanon van 't Balkon, dat een week later plaats vindt op de Sittardse Markt, in no time was uitverkocht.
En ook de kaartverkoop voor het door de Auwt Prinse jaarlijks georganiseerde Gala Prinsebal ligt op koers voor een uitverkocht huis. Op dit moment zijn er nog enkele tientallen kaartjes beschikbaar. "En die gaan de komende dagen beslist allemaal nog de deur uit," zo weet Roel Cox, voorzitter van de Stichting Gala Prinsebal Zitterd zeker. "In de laatste week worden veel late beslissers wakker en bestellen ze alsnog een kaartje. En dat betekent tevens dat veel andere late beslissers té late beslissers zullen zijn."