Kaartverkoop Zittesje Revuu loopt uitstekend

06 okt 2022, 10:00 Nieuws
oukouk grote zaal schouwburg leeg podium opbouw
Vooropgesteld: voor elke van de negen op het programma staande voorstellingen van de Zittesje Revuu zijn op dit moment nog kaarten te koop.
Maar wil je tijdens een van de negen uitvoeringen van Oukouk, zoals de driejaarlijkse productie ditmaal als titel heeft meegekregen, zeker zijn van een stoeltje in het Toon Hermans Theater, dan is het toch stilaan zaak om een ticket te bemachtigen. Ruim 80 procent van de kaartjes is namelijk al verkocht.
De voorstellingen worden gedurende drie opeenvolgende weekenden gegeven op de volgende data: 18-19-20 november, 25-26-27 november en 2-3-4 december. De vrijdag- en zaterdagvoorstellingen beginnen om 20:00 uur, op de drie zondagen begint de voorstelling om 14:30 uur.
Entreekaarten kosten € 29,50. Op de zondagen geldt voor kinderen tot en met 12 jaar een entreeprijs van € 17,50.

Over Oukouk

In de nieuwe revue ‘Oukouk’ wordt het publiek meegenomen naar het slooppand van het voormalige Vroom & Dreesman (V&D) pand gelegen aan de Markt in Sittard. Hier is men getuige van de presentatie van de nieuwbouwplannen voor het ‘Huis aan de Markt’. Als tijdens deze uitleg discussie ontstaat over de vele uitdagingen die deze nieuwbouw met zich meebrengt, klinkt opeens de roep: ‘L’histoire se répète’ (‘de geschiedenis herhaalt zich’).