Kean heeft de liefste mama van Sittard

14 mei 2023, 10:00 Nieuws
2023 05 13 cms allesvdmam rockateer 062
Zaterdag vond in het centrum van Sittard zoals gebruikelijk daags voor Moederdag weer het evenement Alles veur de Mam plaats.
Een dag waarop alle moeders in het zonnetje werden gezet. Er waren gratis ijsjes in een speciale Moederdagsmaak, je kon er je eigen bloemboeketje laten samenstellen, cupcakes versieren, glittertattoo's laten zetten of bij een tekenaar een spotprent van jezelf voor moeder laten maken.
Hoogtepunt van de dag was beslist de bekendmaking van de uitslag van de Liefste Mama van Sittard-verkiezing. Veel kinderen hadden hun moeder genomineerd voor deze eervolle titel en het Sittardse Centrum Management had uit de aanbevelingsbrieven er vijf geselecteerd. Wethouder Judith Bühler reikte aan elk van deze vijf moeders een boeket bloemen en een door de Sittardse winkeliers beschikbaar gesteld prijzenpakket met allerlei leuke cadeautjes uit. Vervolgens verrichtte zij de loting om uit die vijf top-moeders de winnaar te trekken. En dat werd de mama van Kean. Als extra prijs kreeg zij een dinercheck van restaurant George's voor twee personen aangeboden.
Fotobijschrift: Anna-Chiara Pani (Centrum Management Sittard), wethouder Judith Bühler, Kean en zijn Liefste Mama van Sittard - Foto: © Bas Smeets, Rockateer