Kerstgeschenk werknemers Gemeente Sittard-Geleen voor Toon Hermans Huis

07 dec 2022, 20:00 Nieuws
cheque van medewerkers gemeente voor toon hermans huis sittard
Vandaag bezorgden medewerkers van de gemeente Sittard-Geleen het Toon Hermans Huis in Sittard een fraai kerstcadeau.
Medewerkers van de gemeente Sittard-Geleen hadden dit jaar voor hun kerstgratificatie de keuze uit een aantal opties. Eén daarvan was het doorgeven ervan als een donatie aan een goed doel, in dit geval het Toon Hermans Huis in Sittard, dat binnenkort 25 jaar bestaat.
Vandaag werd het daarmee gemoeide bedrag namens de medewerkers van de Gemeente Sittard-Geleen middels een cheque van 4.000 euro door gemeentelijk handhaver Ron van der Meijs overhandigd aan Huub Gubbels van het Toon Hermans Huis. Gemeentesecretaris John Heesen gaf aan blij te zijn met het feit dat veel medewerkers van de gemeente hadden besloten om hun kerstcadeau door te geven aan dit goede doel.
Het bedrag werd vanzelfsprekend in grote dank aanvaard, niet in de laatste plaats omdat ook het Toon Hermans Huis de kosten dit jaar fors heeft zien oplopen. Het Toon Hermans Huis krijgt slechts een bescheiden subsidie en is in haar functioneren voornamelijk afhankelijk van giften en donaties.
Op de foto boven dit bericht, van links naar rechts: Huub Gubbels (voorgrond links) neemt de cheque in ontvangst uit handen van Ron van der Meijs. Op de achtergrond van links naar rechts Monique Hoofs, gemeentesecretaris John Heesen, wethouder Andries Houtakkers, Viviënne Lodder en stagiair Jorn, die bij Vista de opleiding Handhaving volgt.