Keulse Baan en Winston Churchilllaan Sittard op de schop

25 okt 2020, 16:20 Nieuws
churchilllaan keulse baan wehrerweg fase 1 1
Op de Keulse Baan en de Winston Churchilllaan wordt het asfalt vervangen en worden de voet- en fietspaden aan beide zijden van de weg opnieuw bestraat.
Ook de aansluitingen van de Swentiboldstraat en Vrangendael, links en rechts op de Keulse Baan, worden opnieuw geasfalteerd.
churchilllaan keulse baan wehrerweg fase 1 0
Momenteel is fase 1 - de Keulse Baan tussen de President Kennedysingel en Vrangendael - bijna klaar. Afgelopen donderdag en vrijdag werden op de Keulse Baan de eerste lagen asfalt aangebracht.
Nu de eerste lagen asfalt zijn aangebracht op de Keulse Baan kan worden gestart met de Winston Churchilllaan. Ook hier wordt het asfalt vernieuwd en worden de voet- en fietspaden opnieuw bestraat. Als alles volgens planning verloopt zal eind november over de gehele Keulse Baan en de Winston Chruchilllaan de laatste asfaltlaag worden aangebracht.
Daarna volgt nog tot circa februari/maart 2021 het vervangen van bestratingen van trottoirs en fietspaden. Deze data zijn altijd onder voorbehoud en afhankelijk van het weer en onvoorziene omstandigheden.
churchilllaan keulse baan wehrerweg fase 0 1