Koninklijke Onderscheiding voor Thieu Kikken uit Geleen

11 okt , 18:00 Nieuws
thieu kikken uitreiking lintje revers kostuum
Op 11 oktober nam Thieu Kikken uit Geleen afscheid van Stichting Onderwijs Midden-Limburg. Tijdens dit afscheid kreeg hij een Koninklijke Onderscheiding.
Hij is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.
Loco-burgemeester Leon Geilen reikte de onderscheiding uit aan de heer Kikken. De heer Kikken heeft zich als lid College van Bestuur van Stichting Onderwijs Midden-Limburg, bijzonder ingezet voor het onderwijs. Onder meer om in Nederland te beginnen met Agora-onderwijs. is volledig maatwerkonderwijs waarbij de leerling centraal staat.
Verder is hij secretaris geweest van Handbalvereniging Vlug en Lenig uit Geleen. In die periode heeft h ij een visie ontwikkeld voor de handbalsport in Limburg, gericht op de toekomst. Door zijn inzet is in 2008 de Stichting Top Handbal Zuid-Limburg opgericht. Het doel hiervan was het ondersteunen van alle verenigingen in de regio. Ook wilden ze hiermee talenten bundelen in één Topteam. Hieruit zijn uiteindelijk de Limburg Lions ontstaan.
De heer Kikken is nu lid van de Raad van Toezicht van Stichting Top Handbal Zuid-Limburg.
Daarnaast is de heer Kikken namens het onderwijs lid van het Algemeen Bestuur van Stichting Keyport. Deze organisatie helpt ondernemers, onderwijs en overheid met ondernemen.
In het verleden is de heer Kikken ook voorzitter geweest van de Raad van Toezicht van Rabobank Sittard-Geleen.