Koopzondag in Sittard met Inspired Shopping Halloween

28 okt 2023, 20:00 Nieuws
inspired shopping 2021 04
Morgen, zondag 29 oktober, kunt u van 12:00 tot 17:00 uur griezelig gezellig én geïnspireerd shoppen in het gezellige centrum van Sittard.
Zo kort voor Halloween - dat valt op dinsdag 31 oktober - kom je zondag in de Sittardse winkelstraten gezellig straattheater, griezelige speurtochten, prachtige levende standbeelden en nog veel meer tegen. De dag staat volledig in het teken van Halloween. Op deze dag is de populaireTrick or Treat routete lopen door de binnenstad. Haal de flyer met alle deelnemende ondernemers op voor bij Brasserie Leven en maak het rondje in de stad.
Deelnemers Trick or Treat route:
– Super Bazaar, Voorstad 15
– Stoer enzo, Limbrichterstraat 30
– Bandel, Voorstad 8
– Rammelaer, Steenweg 24
– Bemelmans, Misboekstraat 5
– Cotton Candy, Walstraat 4
– Llyns Store, Steenweg 47
– Music Machine, Paardestraat 11
– Van Uffelen, Brandstraat 15
– Bobiza, Rosmolenstraat 15
– Boekhandel Krings, Brandstraat 23
– Etos Sittard, Limbrichterstraat 69
Kom allemaal verkleed en geschminkt naar de stad, want diegene met de mooiste outfit maakt kans op mooie prijzen! Ga met de twee griezelige figuren die rondlopen op de foto en neem op deze manier deel aan deverkleedwedstrijd. Op het oude terras van Local’s kan je een eigen pompoentje versieren en vergeet vooral degriezelspeurtochtniet te lopen! Ga samen metheksje Zefkaop speurtocht en wie weet komen jullie samen achter de uitkomst van de puzzel.
Heb je lekkere trek gekregen van al dat griezelen? Dan staat er een suikerspinnenkraam waar je de hele middag gratis een lekkere suikerspin kan halen!
Kortom: deze koopzondag in Sittard is een gezellig én spannend uitje voor het hele gezin!