KV De Louvermen presenteert met trots: 1x11 BUUTTE-Culinair!

23 aug , 10:11 Nieuws
louvermen foto buutte culinair
Na de daverende successen van de voorgaande edities organiseert Karnevalsvereiniging De Louvermen dit jaar de jubileum editie 1x11 BUUTTE-Culinair.
Een avond vol gezelligheid, lachen en lekker eten & drinken in een sfeervolle ambiance. Op vrijdag 1 november aanstaande zal het gemeenschapshuis in Buchten weer worden omgetoverd tot een echte dinerzaal waar 200 gasten kunnen plaatsnemen en genieten van 5 top buuttereedners en een fantastisch shared-dining menu. Gasten worden vanaf 18:45 uur verwelkomt door Prins Mark I & Prinses Pascalle. Het programma begint stipt om 19:30 uur.
KV De Louvermen is erin geslaagd om voor BUUTTE-Culinair 2024 een vijftal top buuttereedners en tonpraters te contracteren waaronder een deel oude bekenden die in de eerdere edities van Buutte Culinair al van de partij zijn geweest. In de buutteton zullen achtereenvolgens plaatsnemen zesvoudig Limburgs buuttekampioen Ger Frenken uit Roggel, Freddy van den Elzen uit het Noord-Brabantse Vorstenbosch, de drievoudig bekroonde buuttekampioen Fer Naus uit Roermond, de jonge enthousiaste Koen van Soest uit Ysselsteyn en tot slot de in Kerkrade geboren Fer Kousen die in de buuttewereld beter bekend staat als ‘Sjpassminister’.
De muzikale omlijsting van de avond is in handen van de alom bekende Sjöttekapel o.l.v. Ruud Janssen. De presentatie en regie van het hele programma ligt in de vertrouwde handen van de vorst van De Louvermen Jeroen.
De bereiding van het shared-dining menu is dit jaar wederom in handen van chef-kok Graydon van tapas-restaurant ‘Comiq’ uit Stein. Samen met een team van circa 45 vrijwilligers voor en achter de schermen zal hij ervoor zorgen dat u smaakvol wordt verrast met tal van kleine (tapas)gerechten om samen te delen. Meer dan genoeg voor iedereen en voor elk wat wils. Zo kunt u de hele avond van meerdere gerechtjes genieten.
Naast het gebruikelijke aanbod van dranken in het gemeenschapshuis is er speciaal voor deze avond een wijnkaart samengesteld door huissommelier Ivo Cox. Hierop staat een selectie van een aantal bijzonder smakelijke maar zeer betaalbare wijnen. Op deze manier kunt u deze avond helemaal compleet maken.
Kaarten voor BUUTTE-Culinair, inclusief shared-dining en het vermaak van vijf buuttereedners, kosten slechts € 44,- pp en kunnen besteld worden vanaf 1 september 2024 via de speciale link “BUUTTE-Culinair” op de website van KV De Louvermen: www.louvermen.nl.