Laatste dag Glazen Huis Geleen 2022

18 dec 2022, 8:00 Nieuws
glazen huis geleen 2022 1
Afgelopen vrijdag ging de derde editie van het Glazen Huis Geleen van start voor het oude raadhuis op de Markt in Geleen.
Veerle Smets (26) uit Sittard, Mick Verboeket (29) uit Munstergeleen, Bjorn Popma (35) uit Venlo en Michel van Dijke (51) uit Geleen draaien er – tegen betaling – onafgebroken verzoeknummers en ontvangen tussendoor tal van gasten en artiesten. De opbrengst van het Glazen Huis komt ten bate aan de Vincentiusvereniging Geleen (hulpverlening) en aan Greutsj (Talentontwikkeling kinderen).
Op deze laatste dag van het Glazen Huis 2022 zijn van 09:00 tot 16:00 uur achtereenvolgens Claire Dekkers, Mascha & René, Huub Adriaans, Maud Du Chatinier, Abba Girls/Sam Smits en Stan Peters, Ser Richtig Rex en als laatste The Blues Crew te gast. Het is vandaag tevens koopzondag in het centum van Geleen. Vandaag kunt u gratis parkeren in de parkeergarage Markt en op het parkeerterrein aan de Elisabethstraat. Ook het straatparkeren is vandaag gratis. (Opmerking: dat gratis parkeren geldt tevens voor de koopavonden van 22 en 29 december.)
Vandaag eindigt het Glazen huis om 16:00 uur, vlak voor de finale van het WK-voetbal. Dan wordt tevens het voorlopig eindbedrag bekendgemaakt dat het Glazen Huis dit jaar heeft opgebracht. Uitzending is live te zien op de regionale tv-zender SOL2 (Ziggo: TV-kanaal 39, T-Mobile: TV-kanaal 730, KPN & XS4ALL: TV-kanaal 1484) of via de livestream op www.glazenhuisgeleen.nl .
Henk van Rens maakte vrijdag een video van de vuurshow bij de start van het Glazen Huis 2022.