Laatste repetitie Si-Tard met projectdirigent Hennie Ramaekers

18 mei 2023, 10:00 Nieuws
hennie ramaekers dirigeert si tard mei 2023 roelfotografie 382
Medio mei 2022 ging Hennie Ramaekers als projectdirigent aan de slag met Mannenkoor Si-Tard om het meermaals uitgestelde Jubileumconcert 125 jaar Si-Tard alsnog uit te voeren op 6 mei jongstleden.
Enthousiast ging de energieke dirigent aan de slag om het Jubileumconcert in te studeren. En tussendoor ook nog eens het Kerstconcert 2022 ‘even’ meenemen.
Gedurende deze periode ging Hennie ook nog een grote uitdaging aan waarbij hij de cirkel kon rondmaken bij ‘zijn’ Keuninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar.
Na de succesvolle afsluiting van het Jubileumconcert heeft het koor op woensdagavond 17 mei tijdens een laatste repetitie onder zijn leiding afscheid genomen van Hennie Ramaekers. Tot spijt van het koor, want behalve het plezier in zingen bracht hij ook nog eens een tiental nieuwe zangers het enthousiasme bij om mee te gaan zingen bij Mannenkoor Si-Tard
“Hennie, we hadden gezamenlijk nog een langere weg willen gaan maar begrijpen jouw beslissing om terug te keren naar de plaats waar jij begon met een fantastische carrière. En wie weet… Muziek verbindt! ”, aldus Mannenkoor Si-Tard.
Vanaf woensdag 24 mei gaat Jules Luesink van start als vervangend dirigent tot nader bericht.