Landgoed Kasteel Limbricht transformeert tot Sprookjeskasteel

16 dec 2022, 20:00 Nieuws
sprookjeskasteel limbrichtjpg
Na succesformules als de aardbeientocht en het geheim van de letterdief presenteert Landgoed Kasteel Limbricht met het oog op de Kerstvakantie een nieuwe unieke gezinsactiviteit.
Deze Kerstvakantie vindt u op en rondom het landgoed Het Sprookjeskasteel.
In een interactieve speurtocht langs een zevental sprookjesfiguren worden families uitgedaagd de ingrediënten te verzamelen voor een toverdrank om de vloek van de boze heks op te heffen. Zo is Robin Hood te vinden op de boogschietbaan in de voorburcht en zit Rapunzel in het bovenste torenkamertje te wachten.
Het sprookjeskasteel is een unieke gezinsactiviteit en wordt aangeboden in combinatie met een kop warme chocomel, een glas glühwein en marshmallowstick op het mini foodtruck festival op het binnenplein van het landgoed, waar nog veel meer lekkers is te krijgen.
“Het idee voor het Sprookjeskasteel kwam niet uit het niets”, aldus bedenker Igor Stel. “In coronatijd hebben we meermaals gezinsactiviteiten als de aardbeientocht, Graaf Ganzenbord en het geheim van de letterdief georganiseerd. Toen de coronarestricties verdwenen hebben we te maken gekregen met een inhaalslag aan bruiloften en zakelijke events. Toen we afgelopen maanden tientallen vragen kregen of we weer iets met Sinterklaas of Kerstmis organiseerden, wisten we dat het tijd was voor iets nieuws voor de kids en ouders. Door proactief meedenken van acteursbureau Limburg Live en licht- en geluidsbedrijf JC Delight is er een unieke productie neergezet in de vorm van het Sprookjeskasteel.”
Het Sprookjeskasteel opent 28 december en is tijdens de kerstvakantie in de avonduren open voor jong en oud.