Levende kerststal en Huis van de Kerstman geopend in Sittard

18 dec 2022, 10:00 Nieuws
levende kerststal
Sinds zaterdagmiddag kunt u weer op bezoek in het Huis van de Kerstman. De kerstman heeft dit jaar onderdak gevonden op de Limbrichterstraat 36.
Het Huis van de Kerstman is natuurlijk reuze gezellig. Je kunt er samen met de kerstman en zijn kerstelf op de foto, het is er lekker warm en er staan lange tafels waaraan je kunt knutselen. Ook kun je er gratis je cadeautjes laten inpakken.
En als je daar dan toch in de buurt bent, loop dan ook even het Kerkplein op om de levende kerststal te bewonderen. Je treft er naast herders natuurlijk ook schapen, lama’s en een kameel aan. Josef en Maria zijn nog onderweg en zullen er tegen Kerstmis neerstrijken. En van de levende kerststal naar de eveneens gratis te bezoeken maquettetentoonstelling Sittard in het klein (Limbrichterstraat 60) is het slechts enkele tientallen meters lopen, pik die dus beslist ook even mee.
Goed om te weten: tijdens de koopzondagen (18 december) en koopavonden (22, 23 en 29 december) kan er deze maand gratis worden geparkeerd op de parkeerterreinen bij de Steenweg en op het Tempelplein, verder in de Odaparking, in de ABC-parkeergarage en in de parking op het Hub. Dassenplein. Ook het straatparkeren is dan gratis.
huis vd kerstman bezoek
Op visite in het Huis van de Kerstman