Limbo Project - Druim mer wiejer... samen met Spik en Span!

22 mrt 2021, 13:07 Nieuws
druim mer wiejer
Limbo project voegt aan de reeks 'samenwerkingen met bekende Limburgse artiesten' een mooi duo toe.
De afgelopen maanden is een mooie samenwerking ontstaan met Jo en Niek van duo 'Spik en Span'. Toen de vraag werd gesteld om samen met Limbo Project een nummer op te nemen was het antwoord kort en krachtig: "Ja, heel graag!".

Hoe werkt het dan vervolgens?

Vanuit Limbo Project komt een suggestie, meestal in de vorm van een eerder opgenomen demo. Ook meestal afwijkend van het reguliere repertoire van de betreffende artiest, om deze uit te dagen iets 'anders dan anders' te doen. "Nou… de demo was ook echt 'anders dan anders', maar bleek toch een match te zijn," zo laat Limbo Project weten.
Allereerst dus werk aan de winkel voor Limbo Project om het instrumentaal op poten te zetten. Tussentijds werden de vorderingen voorgelegd aan Spik en Span, die daarop muzikaal en tekstueel hun feedback leverden. Een heuse samenwerking van begin tot het einde, met als gevolg dat zowel Spik en Span als Limbo Project tevreden zijn over het eindresultaat.

Druim mer wiejer!

Het thema van het lied is duidelijk. Iedereen heeft dromen! Dat kan over hele kleine dingen gaan, maar ook over hele grote haast onhaalbare wensen. De een struint Marktplaats af voor mooie 'hebbedingetjes', de ander loopt van muziekwinkel naar muziekwinkel om steeds weer een mooiere gitaar te zien. Weer een ander kan de verleiding niet weerstaan om naar nieuwe of 2e hands auto's te kijken. Voor zowat iedereen herkenbaar, toch?
En daar gaat het over, dromen mag! Soms sla je in dingen door, maar dan zal je omgeving ingrijpen. "Druim mer wiejer, ... droom maar verder".