Lindenheuvel zoekt mensen voor wijkplatform

10 jan 2016, 11:12 Nieuws
volkshoes geleen lindenheuvel
De grootste wijk van Sittard-Geleen, Lindenheuvel, heeft op dit moment geen actief wijkplatform. Een aantal wijkbewoners vindt dat geen goede zaak en wil het wijkplatform een frisse herstart geven.
Verenigd in de Initiatiefgroep Wijk Lindenheuvel organiseren zij daarom op woensdag 13 januari om 19:30 uur een bijeenkomst in 't Volkshoes aan de Pastoor Schoenmaeckersstraat in Lindenheuvel. Aanmelden kan via [email protected].
Het wijkplatform wil zich actief inzetten voor de wijk. Het is het aanspreekpunt voor de bewoners en de gemeente. Het kan gevraagd, maar ook op eigen initiatief vanuit verschillende werkgroepen advies geven over zaken als leefomgeving, milieu, veiligheid, groenvoorzieningen, middenstand en bedrijvigheid,n religieuze organisatie en evenementen, Het wijkplatform speelt een belangrijke rol in de binding tussen de talrijke verenigingen die de wijk rijk is.
Wie wil meedenken over de opzet van een nieuw te vormen wijkplatform of zich wil aanmelden voor een werkgroep of ambitie heeft voor één van de bestuursfuncties wordt van harte uitgenodigd om naar de bijeenkomst te komen.