Lyceo Sittard ontvangt kwaliteitserkenning met LVSi-keurmerk

21 sep , 16:00 Nieuws
lyceo limburg lvsi keurmerk
Lisa Muijsers, clustermanager Limburg, heeft bij de Lyceo-vestiging in Sittard trots een taart met het keurmerklogo in ontvangst genomen om het behalen van het LVSi-keurmerk te vieren.
Met het behalen van het LVSi-keurmerk wordt de kwaliteit en betrouwbaarheid van Lyceo nu ook onafhankelijk erkend. Het keurmerk, ontwikkeld door het Keurmerkinstituut in opdracht van de Landelijke Vereniging van Studiebegeleidingsinstituten (LVSi), waarborgt dat Lyceo voldoet aan de strenge eisen van aanvullend onderwijs. Het LVSi-keurmerk markeert niet alleen de kwaliteit van de begeleiding, maar ook de continuïteit, veiligheidseisen, adequate bedrijfsvoering en het maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Lyceo biedt al sinds 2012 wetenschappelijk onderbouwde studiebegeleiding aan en blijft zich professionaliseren. Het keurmerk helpt ouders en scholen een betrouwbare onderwijsondersteuner te vinden voor extra begeleiding van leerlingen, zoals benadrukt in de richtlijnen van het Ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Door het behalen van dit keurmerk blijft Lyceo zich inzetten voor haar missie: leerlingen alle ondersteuning bieden voor een bloeiende schooltijd.