Maandag 26 juni generale repetitie Kinjer-OLS BS De Kingbeek

24 jun 2023, 16:00 Nieuws
bs de kingbeek kinjer ols in born generale repetitie
Dinsdag 27 juni vindt in Born het Kinjer-OLS plaats. Daaraan neemt ook BS de Kingbeek uit Grevenbicht aan deel.
Samen met leden van Schutterij St. Willibrordus Obbicht, Schutterij Het Heilig Kruis en Schutterij Eendracht Grevenbicht hebben de kinderen hiervoor geoefend en geknutseld.
Het is leuk voor de kinderen wanneer er heel veel mensen hun komen aanmoedigen in Born.
Voor diegenen die niet in de gelegenheid zijn om de kinderen aan te moedigen op 27 juni aanstaande is er goed nieuws: er is tóch een mogelijkheid de school-schutterij van BS de Kingbeek te zien.
Maandag 26 juni aanstaande zal namelijk de generale repetitie plaatsvinden. Vanaf ongeveer 18:30 uur trekken de kinderen dan volledig in uniform en voorzien van alle bijbehorende attributen vanaf de school in Grevenbicht aan het Catharinaplantsoen richting de Brammert (route: Catharinaplantsoen, Schoolstraat, Aan de Greune Paol (defilé bij de kerk), Nieuwstraat, Boulevard, Merker Eyckstraat (defilé ter hoogte van huisnummer 20), Op de Coul en Ruitersweg). Aldaar zullen de schutters nog een laatste keer oefenen.
Ook voor deze generale zou het mooi zijn wanneer de kinderen flink aangemoedigd worden. BS De Kingbeek, Schutterij St.-Willibrordus Obbicht, Schutterij Het Heilig Kruis en Schutterij Eendracht Grevenbicht nodigen iedereen dan ook van harte hiervoor uit, langs de route of op de Brammert.