Mariëlle Heuvelmans nieuwe directeur-bestuurder Zaam Wonen

20 sep , 18:00 Nieuws
verhuisd naar nieuwe woning
De Raad van Commissarissen van Zaam Wonen heeft Mariëlle Heuvelmans (51) per 15 november 2024 benoemd als directeur-bestuurder.
Zij volgt Karel Smitsmans op, die aan het einde van dit jaar met welverdiend pensioen zal gaan, na ruim 12 jaar het boegbeeld van Zaam Wonen geweest te zijn. Wij danken Karel voor zijn grote inzet voor onze organisatie en de huurders.
Mariëlle Heuvelmans brengt ervaring mee vanuit de hulpverlening, gemeentelijke sector en woningbouw. De afgelopen vijf jaar heeft zij als Manager Leefbaarheid bij woningcorporatie Talis in Nijmegen gewerkt. Daar heeft zij zich met veel toewijding ingezet voor het bevorderen van leefbaarheid, het ondersteunen van bewoners en samenwerking met externe partners. Haar expertise en achtergrond sluiten goed aan bij de maatschappelijke ambities van Zaam Wonen.
Mariëlle Heuvelmans: “Ik kijk er enorm naar uit om samen met de betrokken medewerkers, huurders en partners van Zaam Wonen verder te bouwen aan levendige en leefbare buurten in de Westelijke Mijnstreek. De uitdagingen op het gebied van betaalbaarheid, duurzaamheid en samenwerking vragen om duidelijke keuzes en innovatieve oplossingen. Ik wil bijdragen aan een toekomst waarin iedereen een passende en betaalbare woning kan vinden. Mijn focus ligt op het realiseren van onze maatschappelijke opgaven, met aandacht voor de mensen en hun omgeving.”
Doordat zij is opgegroeid in Stein, voelt zij zich sterk verbonden met de regio. Wij zijn ervan overtuigd dat zij met passie en visie de koers van Zaam Wonen zal voortzetten en verder zal versterken. We kijken uit naar haar start en de samenwerking met onze relaties, om samen te werken aan een toekomst waarin het woongeluk van onze huurders centraal blijft staan.