Marion Vervoort en Egbert Derix in Podiumkerkje Grevenbicht

01 okt , 16:00 Nieuws
marion vervoort en egbert derix
Podiumkerkje - Grevenbicht
Op zaterdag 12 oktober 2024 treden Marion Vervoort en Egbert Derix samen op in het Podiumkerkje aan de Heilig Kruisstraat 30 in Grevenbicht.
De Noord-Limburgse zangeres en liedschrijver Marion Vervoort en pianist Egbert Derix komen na een succesvol concert in 2023 nogmaals terug naar het Podiumkerkje van Grevenbicht.
“Wat een prachtige stem” en “Wat een sublieme pianist” waren een paar van de veelgehoorde lovende reacties van het publiek. Marion heeft een stem die je ziel raakt en samen met de pianoklanken van Egbert die de luisteraar tot in iedere vezel weten te ontroeren, is een concert van deze muzikanten een prachtige mix van pure, warme muziek, gedichten en verhalende liedjes. Dichter bij je hart lijk je bijna niet te kunnen komen.
Pianist en componist Egbert Derix heeft een groot aandeel in Marions eerste Limburgstalige album 'Nachtvogel' gehad, waar Stille Vlinder en Neet Daor mooie parels zijn.
Deze samenwerking lijkt er een van langere duur, want momenteel werken ze samen aan haar nieuwe album, getiteld ‘Het Echte Spel’. In november zal dit werk uit komen. Anders dan debuutalbum 'Nachtvogel' bevat dit album ook gesproken woord en zingt ze naast dialect ook in de Nederlandse taal.
Marion Vervoort en Egbert Derix bewandelen weer nieuwe wegen en komen met hun pas gemaakte muziek uit op mooie speelplekken. Een van die plekken is het Podiumkerkje in Grevenbicht op zaterdag 12 oktober.
Het kerkje is open vanaf 19:00 uur en en het concert begint om 19:30 uur. Vóór en na de voorstelling en in de pauze kunt u aan de bar een kopje koffie of thee, een glaasje fris of wijn of een flesje bier bestellen. U kunt ter plekke contant betalen.
“De stem van Marion raakt me elke keer. Overtuigend en kwetsbaar. Juist die combinatie maakt het zo bijzonder.” (Geert van den Munckhof)
“Aangrijpend hoe het Derix telkens lukt om bij de kern van het leven te komen. Hartroerend hoe hij gevoelens kan overbrengen.” (Frans Budé)
Concert Marion Vervoort en Egbert Derix
Plaats: Podiumkerkje, Heilig Kruisstraat 30, Grevenbicht
Datum: zaterdag 12 oktober
Aanvang: 19:30 uur (kerkje open vanaf 19:00 uur)
Entree: 15 euro
» Reserveren