Mededelingen van de Vincentiusvereniging Geleen

23 jul 2023, 14:00 Nieuws
vincentiusvereniging boekenbeurs
De Vincentiusvereniging Geleen wil mensen in Sittard-Geleen en directe omgeving helpen wanneer zich acute nood voordoet en er geen andere hulp voorhanden is.
Op zaterdag 12 en zondag 13 augustus is de winkel van Vincentiusvereniging Geleen open van 10:00 tot 14:00 uur. De winkel is elke donderdag open van 10:00 tot 13:00 uur.

Inleveren goederen

U kunt elke dinsdag en donderdag tussen 10:00 en 12:00 uur en ook op de zaterdag en zondag als de winkel open is boeken, tijdschriften, kleding, schoenen, tassen, riemen, cd’s, dvd’s, lp’s, beddengoed, handdoeken, theedoeken, gordijnen en tafelkleden inleveren. Op dinsdagochtend is de winkel niet open; dan kunt u alleen maar goederen afgeven.
Let op: goederen kunnen worden geweigerd als ze niet schoon, heel en in bruikbare staat zijn, dit om te voorkomen dat de Vincentiusvereniging
extra kosten moet maken voor het afvoeren van goederen.
Verder laat de Vincentiusvereniging weten weer tweedeurs kledingkasten, bedden, matrassen en banken aannemen. Alles dient echter heel, compleet en schoon te zijn en nog goed te functioneren. Kort gezegd: de spullen moeten in een staat verkeren zoals u het zelf ook zou willen ontvangen. Mocht u een van deze drie zaken aan de Vincentiusvereniging willen schenken, dan kunt u duidelijke foto’s van de spullen met uw gegevens sturen naar: [email protected]
. De Vincentiusvereniging neemt dan per e-mail contact met u op.
Naast boeken, kleding, cd’s/dvd’s/lp’s heeft de Vincentiusvereniging ook verzamelingen van postzegels, munten en sigarenbandjes. Alle dvd’s zijn nu 4 voor één euro, dus sla u slag!

Internet aanbod

Op www.boekwinkeltjes.nl biedt de Vincentiusvereniging onder andere antiquarische boeken te koop aan. De daar aangeboden collectie is heel divers en het loont de moeite om regelmatig op deze website in te loggen voor het actuele aanbod. Deze boeken staan niet in De winkel van de Vincentiusvereniging.