Mega Sing-a-long: Suzan Seegers met 5 regionale talenten op het podium

07 sep 2018, 20:05 Nieuws
suzan seegers 2018 mega sing a long sittard
Ook dit jaar wordt de opening van het culturele seizoen (Kom Bij Ons Op De Bank) in Sittard-Geleen weer afgesloten met een mega sing-a-long.
Dit gratis toegankelijke evenement begint op zaterdagavond 8 september om 20:30 uur op de Markt in Sittard.

De stem van Sittard

Suzan is op zoek geweest naar De Stem van Sittard. Bij de audities op 1 juli in Schouwburg De Domijnen was zij zo onder de indruk van de kandidaten dat ze gekozen heeft voor maar liefst vijf regionale talenten. Ze stellen zich hieronder kort aan u voor.

Britt Eberson

Britt komt uit Roosteren, is 19 jaar oud en eerstejaars student aan de Frank Sanders Academie in Amsterdam.

Inge Blonden

Inge (25 jaar) woont in Sittard, is eigenaresse van Dierenshop Sittard en heeft een grote passie voor zingen.

Renée Blommaert

Renée woont in Sittard en is 15 jaar oud. Zij zit in haar eindexamenjaar van de middelbare school en volgt daarbij nog de vooropleiding van de Rockacademie.

Theo Smeets

Theo komt uit Stein, is 68 jaar oud en gepassioneerd fan en vertolker van Louis Armstrong. Hij heeft veel ervaring in diverse koren.

Wiel Debie

Wiel woont in Brommelen, is 72 jaar oud en muziekman in hart en nieren. Hij heeft 50 jaar koorzang ervaring: hij zingt bij de Mastreechter Staar en het basilicakoor uit Meerssen.
De zangers variëren in leeftijd en in muzikale voorkeur. Maar wat zij allen gemeen hebben: een geweldige zangstem en veel passie voor zingen. Samen met Suzan Seegers, pianist/begeleider Rob Mennen en de gerenommeerde Harmonie Concordia Obbicht o.l.v. Alex Schillings brengen zij naast enkele klassieke stukken, musicalsongs en popmuziek van onder meer Leonard Cohen, Adèle, Gé Reinders en Joe Cocker.
Mega sing-a-long met Suzan Seegers
Zaterdag 8 september om 20.30u op de Markt in Sittard
Deelname is gratis
Meer info via www.dedomijnen.nl/extra