'Megafeestje' op Hemelvaartsdag bij de Zawpense in Grevenbicht

06 mei 2019, 17:08 Nieuws
zawpense fees 4x11
De jubilerende carnavalsvereniging De Zawpense in Grevenbicht houdt op woensdagavond 29 mei en op donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) een knalfeest in de feesttent op de Steenweg.
De woensdagavond is overigens al helemaal uitverkocht: dan speelt Juicy Lucy er gegarandeerd het dak van de tent. Op donderdag 30 mei is iedereen vanaf 11:00 uur harte welkom op dezelfde locatie en dan geldt vrije entree. Iedereen is welkom om vanaf 11:00 uur tot - minimaal - 18:00 uur te komen genieten van een heerlijk ontspannen dagje met live muziek, drank en eten natuurlijk.

Brunch

Wie wil deelnemen aan een zeer goed verzorgde brunch koopt nu snel kaarten bij Slijterij en Partyservice van Didden aan de Houtstraat in Grevenbicht. Kaarten kosten € 6,00 voor volwassenen en € 3,50 voor kinderen tot en met 12 jaar.
Een keur aan artiesten verzorgt gedurende de gehele dag de muzikale omlijsting: WeeWeeBand TeepekLight, Sorry voor de Krekels, de LEX Nelissen Vinyl Express, Vanhoudt, de Himmlische Heinies en Seniorenorkest de Kingbaek Beeg. Voorwaar: voor elk wat wils!
Het festijn wordt afgesloten met de Zawpense Disco & Karaoke Show! Dus kom meeblèren met 'de shoarma sjteut mich op' van de WW-bend (TeepekLight), zing Hollandse hits met Sorry voor de Krekels of steel zelf de show als karaokeartiest.
feest zawpense 4x11 jaar