Motteburcht Kasteel Limbricht wordt vergaderburcht

09 apr 2018, 9:07 Nieuws
vergaderburcht kasteel limbricht
Vanaf mei opent exploitant van kasteel Limbricht Igor Stel een compleet pop-up vergaderconcept in de hoofdburcht.
Stel exploiteert sinds één jaar de voorburcht van het kasteel, waar een compleet nieuw concept werd geïntroduceerd met de nadruk op de oorsprong van het kasteel en de regio. Waar je nu al heerlijk kan lunchen, dineren en genieten komt er met ingang van mei een activiteit bij: vergaderen.
Kasteel Limbricht is een unieke locatie voor bedrijven om met relaties en personeel een zakelijke bijeenkomst te organiseren. Elke zaal en ruimte wordt voorzien van alle faciliteiten zoals free wifi, beamer, flipboard en schrijfgerei. Daarbij zijn er gratis parkeermogelijkheden. Het is al mogelijk om vanaf 4 tot 6 personen te komen vergaderen, maar dat kan ook met meer dan 100 personen.
Hierdoor is De Vergaderburcht uitermate geschikt voor onder andere vergaderingen, meetings, seminars, presentaties, congressen en andere zakelijke bijeenkomsten. Alle ruimtes worden voorzien van een eigen thema en beleving. Daarvoor werd ook nu weer de samenwerking gezocht met architect Koen Savelkoul van Ontheroad Creatives. Deze ontwikkelde vanuit een verrassend en creatief perspectief een nieuwe visie op het thema vergaderen. De architect gaf onder andere invulling aan de Ridderzaal, de Kasteel Limbrichtkamer en de Limbrichterboskamer. Deze zijn multifunctioneel ingericht waardoor er meerdere opstellingen mogelijk zijn zoals de theateropstelling, boardroom opstelling en de welbekende U-vorm.
Het Kasteel ligt op een unieke locatie, omringd door het rustgevende Limbrichterbos, waar heerlijk gewandeld kan worden. Tevens bent u vanaf de A2 binnen 5 minuten bij dit mooie landgoed. In brasserie Het Proeflokaal en restaurant Het Schapenhuis bestaat de mogelijkheid om naar wens te lunchen of te dineren.
Stichting Kasteel Limbricht bekijkt samen met de Holtumse ondernemer de mogelijkheden om een bed & breakfast te openen. Dat betekent dat er verschillende sanitaire voorzieningen moeten worden aangelegd. Uiteraard met respect voor de functie van het oorspronkelijke gebouw. Het gaat hier immers om een rijksmonument.
Wilt u ook binnenkort vergaderen in een echt Kasteel? Ga naar www.kasteel-limbricht.nl of mail naar [email protected] voor meer informatie.