Nieuw logo en nieuwe website voor Bibliotheek De Domijnen

07 okt 2022, 20:00 Nieuws
bibliotheek ligne de domijnen
Met ingang van woensdag 19 oktober krijgt Bibliotheek De Domijnen een nieuw logo en een nieuwe website.
De bibliotheek sluit dan aan bij de landelijke huisstijl van de bibliotheek. Zo wordt duidelijker dat Bibliotheek De Domijnen onderdeel is van het grote landelijk netwerk van openbare bibliotheken.
De overstap naar de nieuwe website kan er op 19 oktober toe leiden dat bezoekers van de website wat problemen kunnen. op die dag worden namelijk alle gegevens naar de nieuwe website overgezet. Op donderdag 20 oktober moet de nieuwe website online volledig operationeel zijn. Mocht je vanaf dat moment toch problemen ondervinden, meld dat dat even met een e-mail aan [email protected].

Wat er zoal verandert

Om te beginnen heeft de site een nieuw ontwerp dat aansluit bij de landelijke huisstijl van de bibliotheek. Met frisse fotografie en huisstijlkleuren. Met dezelfde informatie en nog even hulpvaardig. Ook de indeling van de site is anders. Onderwerpen worden gegroepeerd onder een aantal kernwoorden die in de menubalk staan. Door te klikken op een menuknop krijg je steeds meer opties die bij dat onderwerp horen. De catalogus is niet meer te vinden op de homepage, maar boven in de zoekbalk van de site. Zo kom je vanaf elke pagina makkelijk in de catalogus. De online klantenservice wordt uitgebreid, zodat je online antwoord krijgt vragen. De medewerkers van de bibliotheek staan overigens nog altijd telefonisch of via e-mail voor je klaar.