Nieuwe voorzitter voor Harmonie St. Cecilia 1866 Geleen

15 mrt , 18:00 Nieuws
maud schenk hermansjpg
Na zich 10 jaar lang met hart en ziel te hebben ingezet als voorzitter van Harmonie St. Cecilia 1866 Geleen heeft Raimond Verhoef in oktober jongstleden kenbaar gemaakt zich niet meer verkiesbaar te stellen.
Onder zijn leiding heeft de harmonie de afgelopen jaren mooie stappen gezet en prachtige momenten beleefd.
Op zondag 17 maart aanstaande draagt het bestuur Maud Schenk-Hermans tijdens de jaarvergadering voor als de nieuwe voorzitter. Mochten de leden in meerderheid akkoord gaan, dan zal zij Verhoef opvolgen. Schenk-Hermans was in de jaren ’90 spelend lid van het Oud-Geleense harmonieorkest.
Naast haar toekomstige betrokkenheid bij de harmonie, vervult Schenk-Hermans momenteel ook de rol van raadslid in de gemeente Sittard-Geleen. Haar voordracht als voorzitter markeert een historisch moment, waarbij zij, bij goedkeuring van de leden, de eerste vrouwelijke voorzitter zal worden in het 158-jarige bestaan van Harmonie St. Cecilia 1866 Geleen.
Het bestuur van mening dat Maud Schenk-Hermans met haar ervaring en toewijding een waardevolle bijdrage zal kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van de vereniging.