Nieuwjaarsconcert St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven op 8 januari

21 dec 2016, 17:57 Nieuws
st cecilia grevenbicht bc roermond 2013
Harmonie St. Cecilia uit Grevenbicht-Papenhoven geeft op 8 januari haar traditionele Nieuwjaarsconcert. Deze 24e editie belooft weer een mooie happening te worden.
Voorafgaand aan het concert vindt de bijeenkomst van de Club van Honderd en de partners van St. Cecilia plaats.
Het slagwerkensemble opent het concert in Oos Hoes om 14:.30 uur. Op het programma staat een mooie mix van werken, van een heuse 'Kirmes in het Törp' tot muziek van popgroep UB40. Het is het eerste concert van de jubilerende drumband - ze viert in 2017 haar 65-jarig bestaan - onder leiding van instructeur Jelle Overheul.
Na een korte pauze neemt het harmonieorkest haar plaats op het podium in om onder leiding van dirigent Jos Simons een programma te verzorgen dat bestaat uit enkele concertwerken en vooral populaire muziek (jazz en pop). Het orkest neemt in het weekend van 22 en 23 juli 2017 deel aan het Wereld Muziek Concours.
Speciale gast bij het optreden op 8 januari is zangeres Linda Koolen. Linda slaagde in 2014 voor het praktijkexamen Zang lichte muziek aan de Schumann Academie in Amsterdam en zingt tegenwoordig een breed repertoire. Ze werkt regelmatig samen met harmonieorkesten, sing-a songwriters, jazz– en popbands.