NL Doet op 15 en 16 maart - óók in Sittard-Geleen

08 feb , 20:00 Nieuws
nl doet archieffoto 2017 de roetsj
Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2024, samen met duizenden sociaal-maatschappelijke organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.
NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen! Ook in de Gemeente Sittard-Geleen worden er weer activiteiten georganiseerd. Momenteel telt Sittard-Geleen een zeer uitgebreid type aanbod van 28 activiteiten.
Zo kan je meehelpen de Speeltuin 't Ruiberke op te frissen, oud tuinmeubilair restaureren bij de Heemkundevereniging Geleen of klussen en tuinieren bij Jong Nederland Born . Kan je bij Streekboerderij Daniken deelnemen aan een watereducatiesessie, kan je bij Speeltuin De Roetsj Limbrichterveld de trappen schoonmaken en met het IVN MunsterGeleenSittard de hellingweide op de Wanenberg meehelpen te herstellen. Ga je een uitdaging niet uit te weg? Schrijf je dan in voor een stevige onderhoudsbeurt aan Sportpark de Baendj georganiseerd door Sportvereniging Argo , help je mee met de inrichting van het Mooshoes bij Ut Mooshöfke van Lindenheuvel of je kan straks vol trots zeggen dat je een van de makers van de 'Groene Buurtbieb Sterrekroos' bent.
Keuze te over, dus met welke activiteit doe jij mee?