Nomineer jouw moeder nú als de Liefste mama van Sittard!

26 apr 2022, 20:00 Nieuws
visual alles veur de mam 2022 7 mei
Op zaterdag 7 mei, de dag voor Moederdag, vindt in het centrum van Sittard weer het moederdagevenement Alles veur de Mam plaats. En daar hoort een verkiezing bij van de Liefste mama van Sittard!
Want zeg nu eerlijk, hoe vaak zetten we onze moeders eigenlijk in het zonnetje? Veel te weinig toch? Dan is nu het moment aangebroken om daar eens verandering in aan te brengen door mee te doen aan de jaarlijkse 'Liefste mama van Sittard verkiezing'. De verkiezing wordt georganiseerd door Centrum Management Sittard.

Doe mee en win een te gekke Moederdagprijs!

Laat weten waarom jouw mama zo speciaal voor je is, waarom zij de állerliefste van Sittard is. Er wordt gezocht naar de 10 leukste inzendingen over piepjonge moeders, de alleroudste mama's of moederfiguren en alles wat daar tussenin zit. Uiteraard is het toegestaan dat de papa's de allerkleinsten een handje helpen bij het meedoen aan deze verkiezing.
De prijsuitreiking van de 'Liefste mama van Sittard verkiezing' vindt plaats op zaterdag 7 mei tijdens het moederdagevenement Alles veur de Mam. De mama's die de hoofdrol spelen in de 10 leukste inzendingen ontvangen tijdens de prijsuitreiking een leuke verrassing. Eén mama zal gehuldigd worden tot de allerliefste en wint een verrassingspakket! En niemand minder dan burgemeester Hans Verheijen neemt de prijsuitreiking voor zijn rekening.

Vul het deelnameformulier in en nomineer jouw moeder als Liefste mama van Sittard

Nomineer jouw moeder als de liefste van Sittard door het deelnameformulier (link hieronder) in te vullen. Dat kan nog tot en met maandag 2 mei. De gevraagde contactgegevens zijn nodig om contact op te kunnen nemen met de tien geselecteerde winnaars.