Oktoberfeest Sittard: Ohne Ende blijkt toch eindig - fotoimpressie dag 6

19 okt 2023, 20:00 Nieuws
2023 10 19 oktoberfeest woensdag rockateer previews 022
Het motto van het Oktoberfeest van Sittard dit jaar was Ohne Ende. Voor de verstokte feestvierder wellicht een wens, maar de realiteit is: het is weer voorbij.
Fotograaf Bas Smeets van Rockateer maakte ook van de laatste dag van het Oktoberfeest in Sittard weer een serie foto's voor het Oktoberfeestfotoboek. Mooie herinneringen voor Miss Oktoberfeest- de grote en de kleine, voor de organisatoren, alle barpersoneel en alle feestgangers aan een daverend feest.
Klik op de foto boven dit bericht om alle foto's te bekijken.
De Trachtenoutfits kunnen de kast weer in of vinden hun weg via Marktplaats naar een nieuwe eigenaar. Het volgende Oktoberfeest laat nog exact 365 dagen op zich wachten: van vrijdag 18 oktober tot en met woesdag 23 oktober 2024 geht's wieder los!
Maar voor het weer zover is, is het allereerst tijd voor een nog mooier, eigen volksfeest met duidelijke lokale tradities: de Vastelaovend. Nog 2x11 dagen, dan breekt het nieuwe Vastelaovesseizoen weer aan en is het nog 92 dagen tot carnaval 2024, dat van 11 tot en met 13 februari 2024 wordt gevierd. De carnavalistische creatievelingen van wijken, buurten, scholen en verenigingen kunnen dan hun passie weer be-, door- en uitleven.