Oktoberfeestmodeshow, Oktoberfeest-TV en uitroeping Miss Oktoberfeest 2025

30 sep , 12:00 Nieuws
oktoberfeestmodeshow keert terug op de markt
Van 18 tot en met 23 oktober barst het Oktoberfeest Sittard weer los. In aanloop naar het grootste najaarsfeest van het Zuiden keert de modeshow van Lederhosenland terug op de Markt in Sittard, in combinatie met een live-uitzending van Oktoberfeest TV.

Live-uitzending Oktoberfeest TV & modeshow Lederhosenland

Op zondag 6 oktober aanstaande vindt op de Markt in Sittard een speciale editie van Oktoberfeest TV plaats. Vanaf de Markt wordt een uur lang live-tv uitgezonden op de Facebookpagina van het Oktoberfeest Sittard.
Tijdens deze uitzending worden nieuwtjes bekendgemaakt rondom de aanstaande editie van het grootste najaarsfeest van het Zuiden, vindt een modeshow van Lederhosenland plaats en wordt de nieuwe Miss Oktoberfeest bekendgemaakt. Op het podium dat geplaatst wordt, treden Marjolein Heijltjes, Alpenpower en Dieter Koblenz op en is DJ Dirndl aanwezig voor muzikale begeleiding.
De uitzending vindt plaats van 15:00-16:00 uur. Bezoekers zijn meer dan welkom om een kijkje te komen nemen op de Markt.

Opbouw Oktoberfeest Sittard

Vanaf vrijdag 4 oktober, twee weken voordat het feest begint, start de opbouw van de negentiende editie van het Oktoberfeest Sittard. In de week van 7 oktober kun je de eerste tenten al boven de Schootsvelden uit zien uitkomen. Als alle tenten staan, krijgt de Wiesn elke dag steeds meer vorm. Vanaf 18 oktober start het Oktoberfeest Sittard weer voor zes dagen feest.