Open dag bij Parc Glana in Geleen

07 sep 2021, 20:25 Nieuws
parc glana zorgwoning
Zuyderland heeft in Parc Glana aan de Liennaertsstraat in Geleen in samenwerking met Wonen Zuid negen nieuwe zorgwoningen gerealiseerd.
Tijdens de open dag op zaterdag 25 september kunnen omwonenden en belangstellenden er tussen 10:00 en 16:00 uur een aantal zorgwoningen bezichtigen. Vooraf aanmelden is verplicht.
In de negen zorgwoningen wonen 124 mensen met dementie en ouderen die vanwege lichamelijke beperkingen extra zorg nodig hebben. Ouderen leven in een kleinschalige woonvorm en kunnen genieten van de parkachtige omgeving. Dankzij de inzet van nieuwe technologie en de aanleg van natuurlijke afscheidingen is dat juist ook mogelijk voor bewoners met dementie. De eerste vier woningen zijn sinds een aantal maanden bewoond. De overige vijf woningen worden in oktober door cliënten betrokken.
Aanmelden voor de open dag kan via [email protected] Na het aanmelden verneemt u via mail hoe laat u aan de rondleiding kunt deelnemen. Het nieuwe hospice, dat ook in het park ligt, is 25 september niet te bekijken. Dat houdt 16 oktober, vlak voor ingebruikname, een eigen open dag.
bouwbord parc glana