Opnieuw wereldkampioenen bij ADC - Angelia's Dance Center

25 aug , 16:00 Nieuws
adc 2024 1
Angelia's Dance Center (ADC), een hippe dansschool in Geleen, doet al enkele jaren op topniveau mee aan nationale en internationale wedstrijden/kampioenschappen van de United Dance Organisation (UDO).
Afgelopen jaren vielen dansers van ADC regelmatig in de prijzen met Nederlands, Belgisch, Europees en zelfs Wereldkampioenen!
Dit jaar wisten ze opnieuw goud te pakken op het WK Hiphop in categorie u10 duo's met als dansers Britt Thissen en Benthe van Erp. Duo Yfke Langerak en Mirte wisten een prachtige derde plaats te bemachtigen in de categorie u14 en het team Lil' Unik werd zesde op het WK. Zij waren dan ook rechtstreeks door naar de grote finale op zondag! Ze concurreerden in categorieën met meer dan 60 tegenstanders. Uitstekende prestaties van getalenteerde dansers!
ADC nam maar liefst 5 wereldbekers mee naar Geleen. Voor hen was dit het mooiste WK aller tijden. Er werden mooie ervaringen opgedaan, waarbij teamspirit, motivatie en onderlinge saamhorigheid de boventoon voerden.
Coach Angelia: "We hebben een geweldig team van ouders en dansers. Het is onbeschrijfelijk hoe fijn we het met elkaar hebben. Alle neuzen staan dezelfde kant op en iedereen is er voor elkaar. Het prachtig avontuur is nu ten einde maar de mooie herinneringen blijven."