Opstart nieuwe seizoen VV de Sjoutvotte

30 sep 2019, 10:33 Nieuws
carnavalsdriekleu rood geel groen vlag
Over anderhalve maand barst - ook in Geleen Zuid/De Kluis - het nieuwe carnavalsseizoen weer in alle hevigheid los.
De afgelopen maanden is VV de Sjoutvotte niet alleen druk bezig geweest met alle voorbereidingen voor het nieuwe seizoen, maar ook met de voorbereidingen voor enkele andere activiteiten.
Zo zullen de leden van VV de Sjoutvotte de komende periode de leden weer bij u aanbellen voorde jaarlijkse collecte. De opbrengst van deze collecte komt geheel ten goede aan de fruitmanden die VV de Sjoutvotte traditiegetrouw het weekend voor de vastelaovend uitreikt aan de inwoners van Orbis, Sint Odilia en Sint Jan. VV de Sjoutvotte zet zich al sinds 1965 in, om deze traditie in stand te houden. Ook de inwoners van Geleen Zuid en de Kluis die met gezondheidsproblemen kampen worden niet vergeten.
Heeft u suggesties of is er in uw familie of kennissenkring nog iemand aan wie VV de Sjoutvotte een fruitmandje kan aanbieden? Laat het weten via [email protected] .
Opzondag 6 oktoberorganiseert VV de Sjoutvotte van 10:00 tot 16:00 uur weer een gezelligerommelmarkt in Party- en Zalencentrum 't Plenkhoes, Bachstraat 2, 6164 BZ in Geleen. Deze rommelmarkt is een van de gezelligste rommelmarkten van Sittard-Geleen en VV De Sjoutvotte nodigt dan ook iedereen uit om een bezoekje te brengen. De entree bedraagt één euro. Wilt u een stand huren? Stuur dan een e-mail naar [email protected] .
Opvrijdag 15 novembervindt om 20:00 uur bij de Sint Janskluis deÄöpening van 't Sezoenplaats.

Meer informatie