Parkfestival Sittard - Eropuit met Koningsdag!

20 apr 2021, 18:00 Nieuws
parkfestival 2
Dinsdag 27 april is het weer zover. Koningsdag. Helaas voor het tweede jaar op rij zonder vrijmarkt en vertier in het stadspark van Sittard.
Daarom organiseert Stichting Parkfestival Sittard dit jaar een alternatief Koningsdagfeest. In samenwerking met lokale ondernemers en muzikale talenten kan je digitaal de Koningsdag Kick-off volgen en meedoen aan de Familiespeurtocht. Of beproef vooraf je geluk in de Online Loterij.

Online Loterij

Ieder jaar heeft Parkfestival Sittard haar prijzenkast goed gevuld. Onder andere Fortuna Sittard, Attractiepark Toverland, Rob van den Berg Wonen en Hotel de Limbourg leveren dit jaar vele mooie Superhoofdprijzen aan. Leerlingen van de betrokken basisscholen om het park gaan doorgaans vlijtig langs de deuren voor de verkoop van de loten. Dit jaar zal de verkoop op een andere manier verlopen. Je koopt je loten digitaal. Zo maak je automatisch een persoonlijke én uniek lotnummer aan. De notaris verricht op Koningsdag officieel de trekking. Hiermee steun je het Parkfestival ook voor de komende edities.

Koningsdag Kick-off

Gezellig samenzijn in het stadspark in Sittard. Genieten van het zonnetje, muziek en een heerlijk drankje. Dat is Parkfestival Sittard al vele jaren op rij! Maar helaas dit jaar niet.
Toch is de organisatie er in geslaagd om dit jaar de meidengroep Younique, bekend van hun deelname aan The Voice of Holland te strikken voor een 'digitaal' optreden. Zij trappen de dag af met een exclusief optreden tijdens de Facebook-livestream. Heb je loten gekocht? Kijk dan zeker, want de prijswinnaars van de Superhoofdprijzen worden dan onthuld!

Familiespeurtocht

Samen met het Parkfestival Sittard ben je dit jaar op Koningsdag actief bezig met de Familiespeurtocht. De speurtocht is ongeveer 7 kilometer en start - geheel coronaproof - al vanuit je eigen huis. Je ontvangt na inschrijving onderweg een Oranjetas vol met leuke attributen en versnaperingen voor tijdens de tocht. Dit 'collectors item' is in beperkte oplage beschikbaar. Reserveer de speurtocht daarom snel op www.parkfestivalsittard.nl/familiespeurtocht voor slechts € 9,95 per gezin.