Pascal Cuijpers te gast bij Krings

30 aug , 10:00 Nieuws
alles van waarde
Op zaterdag 7 september is Pascal Cuijpers van 14:00 tot 15:30 uur te gast bij boekhandel Krings op de Brandstraat in Sittard.
Hij spreekt over en leest voor uit zijn verzamelbundel Alles van waarde is weergaloos! Er is voldoende tijd voor vragen en signeren.
Over het boek
Onze maatschappij verandert snel. Ons onderwijs verandert snel. Daardoor lijken wij zelf ook snel te (moeten?) veranderen. In Alles van waarde is weergaloos! worden - naast opmerkelijke veranderingen, beslissingen en vernieuwingen - ook de mooie, waardevolle en bijzondere zaken die spelen in het onderwijs én in onze maatschappij beschreven. Wat dit boek bijzonder maakt is dat de auteur samenwerkte met zijn leerlingen, die op persoonlijke wijze de illustraties bij de columns hebben getekend. Dit maakt Alles van waarde is weergaloos! mede tot een creatief en onderscheidend (onderwijs)boek, dat geschreven is voor iedereen die ooit op school heeft gezeten en deelnemer is aan deze maatschappij.
Over de auteur
Pascal Cuijpers is docent beeldende vorming, faalangstreductietrainer, publicist en auteur. Hij schrijft columns, opiniestukken en gedichten voor diverse media. Enkele van zijn stukken werden genomineerd voor journalistieke prijzen, waaronder De Gouden Pen en de Fons van Wieringen Prijs. Van zijn hand verschenen eerder de succesvolle boeken Leraren hebben meer vakantie dan mensen die werken, Leraren zijn net echte mensen, Woordenwisseling, Heeft u hier een cursus voor moeten volgen? en de scheurbundel 200 Dagen School & Scheuren.