Open dag Pergamijn bij activiteitencentra Limbrichterweg en Sterrekroos

19 okt 2017, 15:01 Nieuws
sterrekroos sittard
Altijd al willen weten hoe mensen met een verstandelijke beperking werken en leren bij één van de activiteitencentra van Pergamijn?
Neem dan op woensdag 8 november een kijkje achter de schermen bij activiteitencentra Limbrichterweg en Sterrekroos in Sittard. Bezoekers zijn van harte welkom tussen 13:00 en 16:00 uur om de locaties te bekijken, de uiteenlopende activiteiten te ervaren en kennis te maken met cliënten en medewerkers.

Meedoen

"Bezoekers worden niet alleen uitgenodigd om een kijkje te nemen, maar ook om mee te doen", vertelt Natasja Rond, cliëntbegeleider bij Limbrichterweg. "Zo krijgen zij een goed beeld van de dagelijkse, uiteenlopende werkzaamheden: schilderen, kaarten maken, montagewerk, computeractiviteiten en wii-en. Voordat bezoekers vertrekken, nodigen we hen uit vooral ook een kijkje te nemen bij de zelfgemaakte artikelen die te koop zijn."

Unieke cadeaus

Rosalinde Hogenberg, cliëntbegeleider: "Bij Sterrekroos vertonen cliënten hun muziekkunsten en is een heus beautylokaal ingericht. Ook bij ons kunnen bezoekers terecht voor originele, handgemaakte cadeaus, zoals schilderijen, tissuedozen, opbergers en decoratie-artikelen. Zelfgemaakt gebak en chocomel staan klaar!"

Meer informatie

Bezoekers zijn welkom om 8 november vrijblijvend binnen te lopen bij Limbrichterweg 81 of Sterrekroos 1.
Meer informatie over andere activiteitencentra en woningen van Pergamijn staat op www.pergamijnplaza.nl
. Meer informatie over de zorg en ondersteuning van Pergamijn is te vinden op www.pergamijn.org .